Uudisrakentamista vahvalla ammattitaidolla Tampereen seudulla ja muualla Pirkanmaalla

Rakennus W Oy tekee laadukasta uudisrakentamista. Rakennamme muun muassa omakotitaloja, autotalleja, terasseja sekä hallitiloja teollisuuskiinteistöihin. Asiakkainamme on sekä yrityksiä että yksityisiä tahoja. Toteutamme hankkeita pääurakoitsijana tai tarvittaessa aliurakointina. 


Toimipisteemme sijaitsee Akaalla. Palvelualueemme on noin 70 kilometriä Akaasta, pitäen sisällään muun muassa Tampereen ja Lempäälän. 

Ota yhteyttä Rakennus W Oy:hyn ja kerro meille rakennustarpeestasi! Saat meiltä erinomaisen tarjouksen. Ja mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi liittyen uudisrakentamisen palveluihimme!

Yhteystiedot

Omakotitalot

Oletko suunnitellut omakotitalon rakentamista? Onko sinulla jo mahdollisesti vapaa tontti, mutta mökki uupuu? Rakennamme omakotitalot täysin sinun tarpeidesi mukaisesti. Saat palvelun tarvittaessa täysin avaimet käteen -periaatteella, eli pitäen sisällään kaiken perustuksista viimeisiin silauksiin saakka. Seuraamme jatkuvasti uusimpia trendejä ja otamme vahvasti uusia ulottuvuuksia mukaan toimintaamme. Voit hyödyntää ammattilaistemme näkemyksiä ideoidessasi uutta taloasi.

Autotallit

Autotalli luo paljon kaivattua suojaa autoillesi sekä säilytystilaa tekemään arjestasi käytännöllisempää. Autotalli voidaan rakentaa taloon liitettynä tai se voidaan toteuttaa erillisenä rakennuksena. Autotallia rakentaessa on myös tärkeä miettiä, tehdäänkö siitä kylmä vai lämmin ja yhdistetäänkö siihen erilaisia varasto- tai harrastetiloja.

Teemme myös remontteja

Hallitilat

Laajaan osaamiseemme kuuluu myös erilaisten hallitilojen rakentaminen teollisuuden tarpeisiin. Rakennamme hallitiloja tarpeidesi mukaan, sekä puusta että elementeistä. Voit luottaa siihen, että tilat valmistuvat aina sovitussa aikataulussa.

Tavoitat meidät täältä

Terassit

Terassi viimeistelee talosi julkisivun. Laadukas terassi voi olla talon mukavin paikka viettää aikaa erityisesti kesäisin. Lasitettu terassi puolestaan tarjoaa arvokasta lisätilaa myös talvisaikaan. Rakentamamme huippulaatuiset terassit eivät vaadi paljon huoltamista ja ne ovat todellisia katseenkääntäjiä.

Muista kotitalousvähennys