Laadukasta remontointia Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla

Rakennus W Oy tarjoaa kattavat remontointipalvelut kodin omistajille ja muille yksityisille asiakkaille. Palveluihimme kuuluvat huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit sekä kalusteremontit. Kokonaisvaltaiset kalusteremontit toteutamme yhteistyössä PM Kalusteen kanssa.


Ota yhteys remontoinnin asiantuntijaan ja pyydä tarjous laadukkaalle remontille! Me palvelemme muun muassa Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella. Toimipisteemme sijaitsee Akaalla.

Katso yhteystietomme

Huoneistoremontit

Asuntosi remontointi kannattaa jättää kokeneen ammattilaisen käsiin. Voit ottaa itse rennommin, kun me remontoimme kotisi huippukuntoon, lattiasta kattoon. 

Asunnon remontilla voit parantaa asumismukavuutta ja lisäksi nostaa asunnon myyntihintaa. Toiveestasi riippuen huoneistoremontti voi olla pieni tai suuri kokonaisuus, pienistä parannuksista kokonaisvaltaiseen uudistukseen.


Asunto on usein yksi suurimmista kustannuksistamme ja sijoituksistamme koko elämämme aikana. Niinpä sen kunnosta kannattaa pitää mahdollisimman hyvää huolta. Huoneistoremontin toteuttaminen on fiksua toteuttaa esimerkiksi sisään muuton yhteydessä. Ammattilaistemme toteuttama remontti ei kuitenkaan häiritse asukkaiden arkea asumisen aikanakaan. Suurimman hyödyn ja arvon rahallesi saat, kun remontoit kaikki asuntosi huoneet kerralla, mutta toteutamme remontteja myös yksittäisiin huoneisiin.

Tutustu myös uudisrakentamiseen

Kylpyhuoneremontit

Oletko miettinyt kylpyhuoneremonttia? Me toteutamme kattavia remontteja, jotka pitävät sisällään kylpyhuonekalusteet sekä laatoituksen. Asuntosi märkätiloissa voidaan tehdä esimerkiksi perusparannus tai muuttaa tila oikeaksi kotikylpyläksi. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään parhaiden ratkaisujen valinnassa. Aivan kuten huoneistoremontti, myös kylpyhuoneremontti voi nostaa asunnon arvoa merkittävästi.


Meiltä löytyy myös VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti. VTT-sertifikaatti on tietynlainen tae urakoitsijan riittävästä osaamisen tasosta ja materiaalien tietämyksestä.

Tavoitat meidät täältä

Yhteistyössä

Toimimme tiiviissä yhteistyössä PM Kaluste Oy:n kanssa. Toteutamme kalusteasennukset ja kokonaisvaltaiset kalusteremontit käyttäen heidän kalusteitaan. PM Kaluste on pirkanmaalainen kiintokalusteiden asiantuntija, joka valmistaa tuotteensa täydellä takuulla ja tarvittaessa toteuttaa erikoismittatilaukset sinun toiveidesi mukaisesti.